O nas

otvoritev

 

Delavnica konceptov je socialno podjetje in zavod, ki je nastala z združenjem posameznikov z interdisciplinarimi znanji. V projekt smo se povezali s pomočjo skupne vizije, ki temelji na izgradnji ter izboljšavi trajnostne in koherentne družbe.

Z delovanjem v različnih javnih in zasebnih nevladnih organizacijah ter iniciativah, kot so Združenje Sezam, CMT, Slovenska Filantropija, MHP in Zavod MISSS, smo se med seboj povezali ter našli voljo, željo in orodje za uvajanje sprememb, razumevanje in izdelavo strategij trajnostnega razvoja, medgeneracijskega povezovanja, razvoja skupnosti in solidarnosti.

Glavne dejavnosti Delavnice konceptov obsegajo organizacijo različnih kulturnih, športnih in socialnih dogodkov, neformalno pomoč in podporo lokalni skupnosti, organizacijo in uporabo orodij za zaposlovanje mladih, socialno in okoljsko odgovornost. Želimo ustvariti platformo storitev in produktov, ki bi stremeli h trajnostni in okolju prijazni družbi.

Želimo iti v korak s časom in prav tako s trendi oblikovanja, ki se vračajo k materialom in tehnikam naših babic, vse to pa dopolnjevati z uporabo rabljenih, a še vedno uporabnih izdelkov in materialov.

K sodelovanju vabimo vse, ki se jim ta način sodelovanja zdi zanimiv in bi radi s svojimi idejami prispevali k sinergiji različnih storitev in produktov, hkrati pa omogočili družbi in sebi osebnostno rast.